До обед повечето властимащи вече бяха дали своя глас - ,

...
До обед повечето властимащи вече бяха дали своя глас - ,
Коментари Харесай

Важното от изборния ден до 19: На места бюлетините не достигнаха, Асен Василев така и не гласува

До обед множеството властимащи към този момент бяха дали своя глас -  , а всичко по-интересно до обедните часове - може да.

Ето и по-интересното до 19 часа: 

18:30 Двамата упражниха правото си на избор в столичното 51 СУ " Елисавета Багряна "

17.58
Стела и Мирослав Бакалови упражниха правото си на глас в изборната секция във великотърновското село Къпиново

17.38
За съпоставяне изборната интензивност към 11 часа беше 12,3%. През 2019 година изборната интензивност към 12.30 ч. в страната бе 18,26 на 100



16.55
Двама арестувани за търговия с избор в Сливенско
Двама са арестувани по съмнения за търговия с избор в сливенското село Тополчане, оповестиха от сливенската полиция. При задържането на единия в него са открити наркотични субстанции. В ОИК Сливен са получени няколко сигнала за нарушавания: първият е за случай, при който майката на претендент за кмет е в секционна комисия, а вторият - че досегашният кмет и нейната щерка са пропагандирали гласоподаватели за кого да гласоподават. Постъпили са и сигнали за ситуирани пропагандни материали в несъгласие с изборното законодателство.

16.42
Комисията препрати документа към Община Хасково



16.39
" Електронно известие с сходно наличие не съществува ", обясниха от доставчика на ИТ услуги за обществената администрация и отсякоха, че няма да позволен да бъдат " въвлечени в опитите за дискредитация на изборите "  



16.03

Гласувах за смяна на досегашния модел на ръководство на столицата, същинската смяна да стартира на локалните избори, защото на националните тя не можа да стане.  



15.13
Гласувах за развиването на София като съвременна, европейска столица, каквато всички българи желаеме и имаме правото да забележим, сподели президентът



14:54
Хванаха брачна половинка на претендент за кмет с изборни описи в колата
Задържаха брачната половинка на претендент за кмет на старозагорското село Юлиево, община Мъглиж, с изборни описи. Случаят е от към 14:00 часа, в непосредствена непосредственост до изборна секция в селото, органи на реда стопират джип, ръководен от брачната половинка на единия от претендентите за кмет на селото. В колата са открити описи с имена на гласоподаватели. На място се прави оглед на автомобила от криминалисти.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР